HERKEN JIJ OF JE COLLEGA'S DIT?

Misschien heb je zelfs te maken gehad met langdurige overspannenheid of een burn-out. Dit zijn uitdagingen waar velen van ons mee te maken krijgen in onze werkende levens. Het is belangrijk om deze signalen te herkennen en er open over te praten. Daarom wil ik jou er bewust van maken wat zijn de symptomen en preventieve maatregelen tegen werk gerelateerde stress en burn-out.

Ik vertel je er alles over in mijn gratis e-book.

WIE BEN IK

Ik ben Astrid Telussa- Smit van Burn-out coaching BOOST (by de Salon) Graag vertel ik je kort hoe ik ben gekomen om burn-out coach te worden en over mijn achtergrond.

Sinds 2002 heb ik succesvol 4 bedrijven opgericht als schoonheidsspecialist 2,  studio 72(gestopt na mijn 1ste zwangerschap) en de Salon huid en voeding,  HFC als orthomoleculair therapeut en online cursussen en de burn-out coaching praktijk BOOST.

Sinds 2002  kom ik dagelijks met personen in aanraking in mijn praktijk met de meest uiteenlopende verhalen. Deze verhalen zijn mijn inspiratie om mensen te helpen wanneer het even niet zo loopt hoe je zou willen in het leven. Ik wil er zijn voor particulieren en bedrijven, maar zeker ook voor de ZZP’er omdat ik als geen ander weet door mijn gezondheid en de coronatijd welke stress je kan ervaren wanneer je geen of minder opdrachten kan aannemen voor je onderneming.